вторник, 28 октября 2014 г.

A'dan Z'ye Burçlar

Koç Burcu : Bazı kişiler bazı konulardaki fikir değişikliğinizi onaylamayabilirler. Ancak, bu durum sizin için daha da iyi olabilir.

Boğa Burcu : Büyük bir hamle yapmak üzeresiniz. Dolayısıyla her konuya hazırlıklı olmanızda veya neden bahsettiğimin farkındaysanız hazırlık yapmanızda fayda var.

İkizler Burcu : Bazı planlarınızı gözden geçirebilirseniz eksiklerinizi fark edebilir ve harekete geçmeden önce gerekli düzeltmeleri yapabilirsiniz.

Yengeç Burcu : Diğerlerinin yaptıklarınızın, sunduklarınızın veya tekliflerinizin öneminin farkında olmaması sizi üzebilir. Ancak, çok yakında herkes tüm bunların değerini anlayacağı için üzülmeniz zaman kaybı olabilir.

Aslan Burcu : Bir iş birliğinizde, bir arkadaşınızla ilişkinizde veya partnerinizle aranızda yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Olayların anlaşılması için birkaç güne ihtiyacınız var.

Başak Burcu : Bazı plan ya da isteklerinizin yürürlüğe konmasını belli etmek adına farklı yöntemler denemeniz sonuç vermeyebilir. Net olarak istemenin sonuçlarının olumlu olma ihtimali ise, diğerine göre daha yüksek.

Terazi Burcu : Belli bir planın işe yarayıp yaramayacağı konusunda şüpheleriniz var. Ancak, öncelikle olayları nasıl sunduğunuza odaklanmanız gerekiyor aslında.

Akrep Burcu : Bazı kişileri veya olayları zorlama eğiliminde olabilirsiniz. Ancak, kimin haklı ya da haksız olduğunu bulmaya çalışmak yerine bu konuyu büyütmekle yanlış yapmış olabileceğiniz ihtimalini de göz önünde bulundurun derim Niobe’ce.

Yay Burcu : Sezgilerinize güvenmeniz bazı tahminleriniz konusunda size yardım edebilir veya belli bir konuya beklenmedik bir çözüm bulunmasını sağlayabilir.

Oğlak Burcu : Politik olmanız gereken bir gün. Önemli bir görüşmeye anınızda korumalarınızla gitmeniz cazip gibi görünse de, istediğiniz etkiyi yaratmayabilir. Oysa, atalarımızın da söylediği gibi ‘’tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır’’.

Kova Burcu : Çevrenizdeki bazı kişiler bazı konulara yaklaşımınızı veya yöntemlerinizi ya da fikirlerinizi değiştirmeniz konusunda ısrarcı olabilir. Ancak siz daha da ısrarcı olacağa benziyorsunuz. Karşı taraf haklı olamaz mı? Biraz da bu konuya şans tanımakta fayda olabilir.

Balık Burcu : Bazı kişiler tavsiyelerinizi dinleme konusunda gönüllü olsalar da, tavsiyelerinizi yerine getirme konusunda aynı heyecanı duymayabilirler.

Hazırlayan: Lilay Koradan
Yayınevi: Ares Kitap
Not: Uygulamanın Tüm Telif Hakları Ares Kitap Yayınevine Aittir.

İÇİNDEKİLER
Genel Tanımlar
Burçlara Göre Kadınlar
Burçlara Göre Erkekler
Burçlara Göre Aşk-İlişki-Uyum
Burçlara Göre Cinsellik
Burçlara Göre Anneler
Burçlara Göre Babalar
Burçlara Göre Sağlık
Burçlara Göre Diyet
Burçlara Göre İş Yaşamı
Burçlara Göre Hediyeler
Burçlara Göre Tatil
Burçlara Göre Çiçek-Taş-Saç Rengi









Комментариев нет:

Отправить комментарий