суббота, 24 января 2015 г.

TV Online Romania - Free

Aveti posibilitatea de a avea cele mai noi posturi disponibile online deoarece lista de posturi se actualizeaza zilnic sau la cerere din meniu.

Daca va place aplicatia puteti contribui la dezvoltarea ei cumparand versiunea platita: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.roel.romaniatvonlinepaid .

Acestea se deschid folosind playerul video instalat (playerul default din Android, VLC, MxPlayer etc) sau SopCast, care poste fi descarcata de aici: http://download.easetuner.com/download/SopCast.apk . Pentru a putea instala SopCast trebuie sa aveti bifat Settings -> Security -> Unknown sources.

In caz ca aveti diferente intre sunet si imagine puteti folosi un player care are optiunea de a adauga un offset la sunet. Am testat cu BSPlayer Free si merge bine. Il puteti descarca din Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bsplayer.bspandroid.free.

Posibilitatea de a elimina SopCast este in stadiu beta. Va rugam sa tine-ti cont de aceste specificatii atunci cand faceti un review.

Puteti marca un post ca fiind nefunctional tinand click mai mult timp pe el.

Daca doriti si alte posturi decat cele existente sau aveti link-uri catre alte surse puteti sa le trimite-ti prin email si vom incerca sa le adaugam.

Multumesc tuturor celor care apreciaza aplicatia chiar daca nu apuc sa va raspund la reviewuri.






Комментариев нет:

Отправить комментарий